Lindsay Lohan se slikala gola i priznala probleme s bulimijom i drogom

Lindsay Lohan se slikala gola i priznala probleme s bulimijom i drogom

TEŠKO da se može reći da je početak 2006. godine jedno od sretnijih razdoblja u životu američke tinejdžerske superzvijezde Lindsay Lohan.

Isti dan kada je objavljeno kako je u Miamiju završila u bolnici zbog, kako navodi njena glasnogovornica, "napada astme", proširila se vijest kako će američki časopis "Vanity Fair" u broju od 10. siječnja objaviti ekskluzivni intervju u kojem zvijezda "Šašavog petka" i "Opasnih djevojaka" potvrđuje manje-više sve pikanterije koje su o njoj pisali američki tabloidi.

Tako Lohanova tvrdi da je uistinu imala probleme s bulimijom te da je došla do točke u kojoj nije mogla podnijeti odraz sebe u ogledalu. Od bulimije ju je spasio Lorne Michaels, producent TV-showa "Saturday Night Live", koji je tokom jedne epizode primijetio da nešto s njegovom gošćom uistinu nije u redu te ju je nagovorio da zatraži stručnu pomoć.

U intervjuu Lohanova također priznaje da je konzumirala narkotike, ali odbija reći koje, te tvrdi da je "to poglavlje njenog života završeno".

Lohanova se također osvrnula i na svoj ljubavni život te priznala kako je proganjala svog bivšeg dečka Wilmera Valderramu, te kako je doživjela cijeli niz živčanih slomova. Za sve svoje probleme krivi problematično obiteljsko okruženje te stres rada u Hollywoodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas su, inače, redakciju "Vanity Faira" nazvali Lohanini publicisti pokušavajući uredništvo nagovoriti da iz intervjua izbace sve dijelove koji se odnose na drogu.

Osim zbog pikanterija u intervjuu, novi broj časopisa će veliko zanimanje izazvati i zbog činjenice da će upravo u njemu biti objavljena prva fotografija Lindsay Lohan u kojoj glumica ništa ne nosi na sebi.

D.A.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara