Lindsay Lohan sve sličnija Donatelli Versace

Lindsay Lohan sve sličnija Donatelli Versace

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP, AFP

RAZLIČITI poroci i razuzdani stil života utjecali su, kako na zdravlje 23-godišnje glumice Lindsay Lohan, tako i na njezin izgled. Američki i britanski tabloidi su se raspisali kako mlada Lohan postaje sve sličnija izoperiranoj, 54-godišnjoj kreatorici Donatelli Versace.

Otac joj htio pomoći, ona zatražila zabranu pristupa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno su obje prisustvovale svečanoj zabavi održanoj u njujorškom muzeju američke umjetnosti Whitney te su čak zajedno i pozirale na opće oduševljenje okupljenih fotografa. Fotografije koje su nastale još jedan su dokaz da su Lindsay i Donatella kao sestre, kako mnogi tvrde.

Iako nisu u dobrim odnosima, mladoj glumici na sve moguće načine pokušava pomoći otac koji je izjavio da će, ukoliko sudskim putem ne uspije dobiti dopuštenje da je odvede na liječenje, biti prisiljeni poduzeti mjere poput otmice u namjeri da je izvuče iz pakla droge. Nju je ta izjava toliko prestrašila da je odlučila zatražiti sudsku zabranu pristupa. Osim na drogu, Lohan nije imuna ni na estetske korekcije. Priča se da je povećala usne i grudi te ispravila nos.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara