Lindsay Lohan u bolnici zbog astme

Lindsay Lohan u bolnici zbog astme

AMERIČKA tinejdžerska superzvijezda Lindsay Lohan u utorak je u Miamiju smještena u bolnicu zbog napada astme.

19-godišnja Lohan je zahvaljujući glavnim ulogama u hitovima kao što su "Šašavi petak" i "Opasne djevojke" postala jednom od najpopularnijih glumica svoje generacije, a odnedavno je započela i glazbenu karijeru.

No, uz profesionalni uspjeh i naglo stečenu slavu ju je pratio i cijeli niz raznoraznih nedaća u privatnom životu, koje redovno služe za popunjavanje naslovnih stranica tabloida.

Lohanova je, uz razvod roditelja i probleme koje je njen piću skloni otac Michaela imao sa zakonom, prošle godine lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koju su skrivili paparazzi u Los Angelesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo više publiciteta, kao i špekulacija o njenom zdravstvenom stanju, je početkom prošle godine izazvao nagli pad tjelesne težine, koji su neki tumačili poremećajem prehrane, a drugi posljedicom zloupotrebe droga. On se, između ostalog, manifestirao i u dramatičnom smanjenju obujma grudi, koji je dio njenih fanova natjerao da započnu kampanju s naslovom "Nahranimo Lindsay".

Leslie Sloane, glasnogovornica Lindsay Lohan, izjavila je kako je glumica u Miami došla kako bi organizirala doček Nove godine u jednom od tamošnjih noćnih klubova. U nedjelju i ponedjeljak je bila sasvim u redu, da bi joj pozlilo u utorak. Sama Lohan je, prema riječima glasnogovornice, napad astme - od koje boluje od djetinjstva - protumačila neuobičajeno velikom količinom vlage u zraku.

Lindsay Lohan za dva tjedna započinje snimanje filma "Chapter 27" koji se bavi ubojicom Johna Lennona.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara