Liz Hurley: Žene me vole zato što mi je Hugh Grant slomio srce

Liz Hurley: Žene me vole zato što mi je Hugh Grant slomio srce

Tekst: A.A.
Foto: JLP

ELIZABETH HURLEY tvrdi da su većina njenih obožavatelja žene, jer su mogu poistovjetiti s njom zato što je imala slomljeno srce. Nakon što je prekinula vezu s Grantom, porastao je broj njenih obožavateljica jer su suosjećale s povrijeđenom glumicom.

Elizabeth, koja je udana za biznismena Aruna Nayara, u svoje bivše ljubavi ubraja britanskog glumca Hugha Granta, koji je ulovljen s prostitutkom dok je bio s Liz u vezi, i Stevea Binga, koji je tražio testiranje kako bi se dokazalo da je dijete koje je Liz rodila uistinu njegovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većina slavnih i popularnih žena ima većinom mušku publiku. No, ja imam puno više obožavateljica. Valjda im se čini da sam u životu primila puno udaraca, pa osjećaju empatiju i prema meni se ponašaju prijateljski", kaže Liz.

Glumica i njen muž trenutno žive u Velikoj Britaniji na velikoj farmi, a ona se bavi i proizvodnjom zdravih grickalica. "Najbolje funkcioniram kad sam pod pritiskom, ne volim spokojnu atmosferu. Sa mnom vjerojatno nije lako raditi jer ne volim kad netko ne funkcionira dobro u istim uvjetima kao ja", kaže glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara