Madonna: Seks je i u četrdesetima odličan

Madonna: Seks je i u četrdesetima odličan

KRALJICA popa Madonna je u nedavnom razgovoru s novinarima časopisa People odbacila glasine o krizi u braku s Guyem Ritchiem, a izjavila je i da joj je "seks i u četrdesetima odličan".

44-godišnja zvijezda je na samom početku intervjua odbacila sva medijska nagađanja o krizi u njezinom braku s britanskim redateljem Guyem Ritchiem.

"Glasine o mom navodnom prekidu s Guyem su apsurdne" - izjavila je Madonna, pa dodala: "Ja sam vrlo strastvena osoba i kad stvarno volim nekoga kao što volim Ritchieja, podrazumijeva se da će i seks i ljubav biti odlični."

Ipak, Madonna i Guy su ipak ostali iznenađeni ozbiljnošću koju sa sobom nosi brak: "Guy i ja smo u zadnje dvije godine, koliko smo vjenčani, sazreli i shvatili da je u braku najvažnije nalaženje zajedničkih ciljeva."

"Naravno da oboje imamo svoje ciljeve, ali smo se složili da su zajednički ciljevi prioritet." - dodala je Madonna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitana o djeci, Madonna, inače majka dvoje djece, izjavila je kako trenutno nije trudna (usprkos tabloidskim glasinama), ali i kako bi željela imati još djece.

Pjevačica je objasnila i svoje nedavno povlačenje kontroverznog videospota za pjesmu "American Life", koji prikazuje scene rata, borbe, te ismijava američkog predsjednika Georga Busha.

"Djeca, braća, žene i sinovi mnogih ljudi nalaze se u Iraku, a oni koji ih čekaju kod kuće brinu se za njihovu sudbinu. Svojim spotom stavila bih sol na njihove rane, što nisam htjela napraviti." - objasnila je Madonna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara