Maja Cvjetković: Slaba sam na nogometaše, jer volim muškarce s jakim listovima

Maja Cvjetković: Slaba sam na nogometaše, jer volim muškarce s jakim listovima

Tekst: N.Š.
Foto: Index


BIVŠA missica Maja Cvjetković i dalje demantira navodnu vezu s bivšim nogometašem Josipom Modrićem iako priznaje da je s njim izlazila na večere i noćne provode u Zadru. Manekenka je u posljednjih nekoliko dana bila nedostupna medijima, otišla je iz Zagreba i isključila mobitel. "U Šibeniku sam, vrijeme provodim s obitelji. Proteklih tjedana je vršen veliki medijski pritisak na mene. To mi nije odgovaralo pa sam se odlučila povući i ignorirati sve to", rekla je Maja u intervjuu za Red Carpet.

"Josip je jako plemenita i dobra osoba"

Na upit novinara jesu li točne glasine da je u vezi s Modrićem, bivšim nogometašem s kriminalnim dosjeom, Maja daje neodređeni odgovor. "Mogu samo reći da sam sretna", glasio je njen odgovor. "Istina je da sam neki period provela u Zadru, da smo išli na večere, druženja, proveli ugodno vrijeme zajedno, smijali se, zabavljali i ne vidim ništa loše u tome", rekla je bivša missica. Ne smeta joj što Josip Modrić ima kriminalni dosje. "Josip je jako plemenita i dobra osoba. Što se tiče njegove prošlosti, sud je taj koji treba suditi. Ja ne sudim nikome, pa ne trebaju ni drugi meni", kaže Maja i dodaje da joj prošlost nije važna, već ona gleda "prema budućnosti".

"I dalje jako dobro zarađujem i to sama svojim radom"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je bila u vezi s Jerkom Lekom, očito je da je Maja slaba na nogometaše što i sama priznaje. "Volim muškarce s jakim listovima", rekla je uz smijeh. Ističe da joj je bitno kod muškarca da zdravo živi, "ulaže u sebe kao osobu i pazi na svoj izgled". "Moj princ na bijelom konju imat će sve te karakteristike", rekla je manekenka. Novac joj, kaže, nije na listi prioriteta kad bira muškarce i ne smatra se sponzorušom. "Završila sam faks i radim jako dugo. U situaciji koja je teška, ja i dalje jako dobro zarađujem i to sama svojim radom", opravdavala se Maja i dodala da ona češće plati piće nekome, nego što ga dobije "na račun svog izgleda".

"Nisam cajkašica"

Na pitanje novinara je li istina da uživa u narodnjacima, Šibenčanka opet daje neodređen odgovor. "Volim izlaziti, ne bih se nazvala cajkašicom, jer idem na muziku prema raspoloženju. Idem na različitu muziku i zna se dogoditi da s prijateljicama odem na narodnu muziku i jako se dobro zabavim", izjavila je Maja Cvjetković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara