Maja Šuput: Nije me sram što nastupam na svadbama

Maja Šuput: Nije me sram što nastupam na svadbama

Tekst: N.Š.
Foto: Arhiva

MAJA ŠUPUT koju se u posljednje vrijeme povezuje s 40-godišnjim poduzetnikom Marijem Kovačevićem, nije željela u razgovoru s Tatjanom Jurić komentirati svoju navodnu vezu, ali nije ju niti demantirala. "Nije uopće ugodno kad ti mediji kroje život. Kad je veza u početku, nije fora otkriti da se viđaš s nekim, jer tu osobu moraš prvo upoznati", rekla je Maja u intervjuu za Exkluziv i dodala: "Ja uvijek kažem 'bolje pola života sama, nego cijeli život s krivim'".

"Ismijavaju me oni koje nitko ne zove na svadbe"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica lakih nota također je otkrila da ju nimalo nije sram što nastupa na svadbama, iako na takve angažmane mnogi njeni kolege reagiraju s podsmijehom. "Drago mi je što me zovu na svadbe. Neki to ismijavaju, jer nitko njih ne zove. Muzika je najvažnija na svadbi i ja uživam u tim nastupima", rekla je Maja koja u posljednje vrijeme pokušava njegovati seksipilan imidž što je posebno došlo do izražaja u njenom posljednjem, provokativnom spotu. "Nisam imala u planu da će to tako izgledati. Došla sam na snimanje, a Marko Grubnić mi je dao grudnjak i gaćice i rekao 'to je tvoj stajling'. Rekla sam mu da nije normalan", priča pjevačica koja se na snimanje odvažila tek nakon dva popijena koktela. Na kraju joj nije žao što je tako ispalo. "Napravili smo šok. Snimanje spota košta previše i bio bi samo jedan u nizu da nisam to napravila", tvrdi ona.

Ne razmišlja o novim plastičnim operacijama

Maja je progovorila i o plastičnim operacijama koje si je dala napraviti. Bila je uvjerena da nikad neće pod nož estetskom kirurgu, ali ipak si je prije nekoliko godina povećala grudi. "Operirala sam cicke", rekla je pjevačica uz smijeh. "Ja sam iskrena. Najgore mi je kad mi dođe cura s ogromnim čubama i u facu mi laže da si nije usnice operirala", kaže Maja i tvrdi da joj nije žao što si je dala staviti silikone. O novim operacijama ne razmišlja, ali "za 10 godina tko zna".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara