Maja Šuput: Ples mi je promijenio život

Maja Šuput: Ples mi je promijenio život

Iako se trudi zadržati osmijeh na licu, kad govori o ispadanju iz plesno-natjecateljskog showa HTV-a, Maja ostavlja dojam iznimno razočarane osobe, jer se u finale umjesto nje plasirao Rene Bitorajac, koji je uvelike zaostajao po bodovima stručnog žirija. "Da, pomalo sam razočarana, ali show je zaista nepredvidiv, pa se nemam što žaliti. Smatram da mi je to jedan od najboljih poteza u životu, jer mi je ples zaista promijenio život. Svim zvijezdama toplo preporučam sudjelovanje u drugoj sezoni", kaže Maja.

I sama se, kaže, iznenadila na koje je žrtve bila spremna da bi plesna točka svake subote izgledala savršeno. "Najteže je bilo za blagdane, imala sam temperaturu i jako puno nastupa, pa sam često iz zračne luke trčala u dvoranu vježbati. Ubili smo se od rada, ali sam jako sretna zbog toga. Popravilo mi se držanje, a novostečeno znanje o plesu svakako ću primijeniti u spotovima i nastupima", govori Maja, koja se, nakon ispadanja iz showa, teško snalazi sa slobodnim vremenom kojeg sad ima puno više.

Trenutno je zaokupljena snimanjem spota za pjesmu "Nemam koga volim najviše" u režiji Branka Drakulića, a nastavlja i s promocijom aktualnog albuma "Obori me s nogu", pomoću kojeg je "zaradila" nagradu za najbolju pjevačicu u kategoriji zabavne glazbe po izboru HR Topa 20. Osim toga, očekuje je nastup na Opatijskim serenadama, a na male ekrane vraća se u emisiji "Genijalci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače vrlo komunikativna pjevačica zatvara se u sebe na pitanja o privatnom životu. "Nemam potrebu pričati o tome. Marko Perica i ja smo prekinuli, ali smo i dalje dobri prijatelji. Bio mi je velika podrška u Plesu, kao i ja njemu u njegovim projektima", kratko će Maja.

Ističe da je jako zadovoljna svojim životom, unatoč tome što je odnedavno sama. "Evo vidiš, imam osmijeh od uha do uha. Moj vam je savjet: jutro počnite pjevanjem i plesanjem, dan će zagarantirano biti bolji. Malo parfema, malo osmijeha i život može biti super!", zaključuje svestrana pjevačica.

D.K.
Foto:M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara