Maja Vučić glasnogovornike policije uči komunikacijskim vještinama

Maja Vučić glasnogovornike policije uči komunikacijskim vještinama

Tekst: I.M.L.
Foto: Index (Arhiva), Dragan Matic / CROPIX

POZNATA pjevačica, UNICEF-ova ambasadorica i psihologinja Maja Vučić prihvatila se još jednog projekta. Kao suradnica Centra Sirius, koji su osnovale njezine prijateljice, i koji se bavi komunikacijskim, motivacijskim i antistresnim savjetovanjima te edukacijom i istraživanjem, održava predavanja glasnogovornicima Ministarstva unutarnjih poslova.

"Kontaktirali su nas i zatražili ponudu psihologijskih seminara nakon čega su nas pozvali da njihovim glasnogovornicima održimo dvodnevna predavanja. To su prva, ali bit će ih još", ispričala je 32-godišnja glazbenica koja radi i na UNICEF-ovim aktivnostima nezanima uz roditelje i bebe. Najaktualniji projekt u kojem sudjeluje je edukacija bolničkog osoblja koje ostvaruje prvi kontakt s majkama čija su djeca rođena s određenim poteškoćama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da sam dobra majka"

"Danas je medicina toliko uznapredovala te omogućava ili olakšava, kako roditeljima, tako i djeci, život s određenim poteškoćama ili zdravstvenim problemima. U prvim trenutcima najvažnija je podrška, utjeha i kvalitetna informacija, čega kod nas često manjka i majke su prepuštene same sebi", rekla je Maja koja se nakon rastanka s nevjenčanim suprugom, glumcem Igorom Hajdarhodžićem, našla u ulozi samohrane majke. "Nastojim što više vremena provoditi s Gitom i svoje obveze odraditi u vrijeme kada je ona u vrtiću. Smatram da sam dobra majka, ali nisam savršena i uvijek sam otvorena za učenje. Najvažnija je ljubav, razgovor, igra i slušanje vlastitog djeteta", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara