Mariah Carey rasplakala ekipu na snimanju filma

Mariah Carey rasplakala ekipu na snimanju filma

Najprodavanija pjevačica u povijesti ovih dana snima film "Tennessee", a glazbu za tu muzičku dramu napisala je zajedno s country legendom Williejem Nelsonom, čime je prilično iznenadila svoje obožavatelje, jer je dosad izvodila isključivo balade i rnb, pa sve zanima kako će se country uklopiti u njen glazbeni opus.

Sudeći po reakcijama na setu, taj joj se glazbeni pravac itekako uvukao pod kožu. Snimajući pjesmu Mariah je, naime, rasplakala pedesetak statista, glumaca i producenata, pa je snimanje, tvrde prisutni, na trenutke nalikovalo svadbi ili nekom drugom događanju koje podrazumijeva pakete maramica.

"Sve je to vrlo dirljivo, posebno kad se pjesma stavi u kontekst cijele radnje filma. Ljudi su odjednom samo počeli plakati, a poslije smo se smijali činjenici da nas je pjesma koju smo čuli milijun puta, u izvedbi Mariah potpuno dotukla", rekao je redatelj filma Aaron Woodley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim filmom Carey pokušava "sprati ljagu" sa sebe kao glumice, jer je prije nekoliko godina dobila Zlatnu malinu za ulogu u filmu "Glitter", a film je doživio potpuni debakl na kino blagajnama. Pored sedme umjetnosti, počela ju je zanimati i moda, pa je nedavno postala zaštitno lice talijanskog modnog branda Pinko. Osim toga, radi i na novom albumu, koji bi se trebao pojaviti krajem ove godine. Ako još dvije njezine pjesme postanu službeni broj 1 u SAD-u, bit će proglašena najprodavanijim izvođačem u povijesti glazbe.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara