Marko Grubnić: Anica Kovač mi šalje posebnu energiju

Marko Grubnić: Anica Kovač mi šalje posebnu energiju

Tekst: B.M.
Foto: Borna Čavrag

DANAS je održana promocija drugog broja lifestyle časopisa StoryBook, a cijeli događaj se održao u klubu Posh Snježane Mehun. Nakratko su se na eventu pojavile i kolumnistice spomenutog časopisa Milana Vlaović, Mirjana Hrga te Jelena Veljača, koja je stigla u pratnji svog supruga Janka Popovića Volarića. Spomenuti su se na događaju zadržali kratko, a mi smo za komentar o časopisu upitali pravog modnog znalca, Marka Grubnića.

"Anica Kovač mi šalje posebnu energiju"

Beskompromisni Modni mačak rekao nam je da je jako ponosan na naslovnicu koju je radio. "Jako sam sretan i ponosan na naslovnicu koju sam ja radio i na stvari koje sam napravio. Naslovnica mi je posebno draga jer je krasi Anica Kovač koja mi popravi svaki dan, kad me nazove, pošalje mi jednu posebnu energiju, a ja nju jako volim", rekao je stilist, koji se našao na udaru kritika svih ljubitelja životinja zbog svoje ljubavi prema debelim, krznenim bundama.

"Drugi spot će mi imati veći budžet, što me jako veseli"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je mladi pjevač Bojan Jambrošić rekao da voli životinje te podržava sve akcije "Prijatelja životinja", a i zaštitno je lice njihove kampanje. Ovih dana radi na novom spotu. "Spot će imati veći budžet nego prošli, što me jako veseli, imat će neku priču, u njemu će biti cura, a prikazat će se i borba emocija, i svemu se radujem", rekao nam je.

"No animals testing for this T-Shirt"

Talentirani pjevač je danas na sebi imao majicu sa zanimljivom porukom: "No animals testing for this T-Shirt", a odlučio se na nju da bi poručio svima da ne bi trebali testirati proizvode na životinjama. Društveno osviješteni Bojan ispričao nam je i kako još uvijek nema djevojku te tako sve obožavateljice mogu odahnuti. "Nećemo nikoga razočarati, ljubavna situacija još uvijek je ista", zaključio je Jambrošić.

"Zadovoljna sam posljednjim poker turnirom u Budimpešti"

U društvu s njim sjedila je i Sonja Kovač, koja se ovih dana aktivno bavi pokerom te je nedavno posjetila turnir u Budimpešti. "Bio je jedan veliki turnir u Budimpešti, Unibet Open, gdje su bili igrači iz cijele Europe, bilo je onih koji nastupaju na svjetskim prvenstvima u Las Vegasu. Bila je velika konkurencija, zadovoljna sam kako je prošlo, a naravno da je moglo bolje. No, za početak mi je dovoljno i to što sam ušla u polufinale", otkrila nam je svestrana Sonja, kojoj na ljubavnom planu, kao i za pokeraškim stolom, ide odlično.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara