Marko Grubnić fizički nasrnuo na Bijele udovice!

Marko Grubnić fizički nasrnuo na Bijele udovice!

Tekst: Vanda Voloder
Foto: Index

SVI ONI koji su mislili da nježni Marko Grubnić nije sklon fizičkim obračunima, prevarili su se; Marko je pokazao da ima snage i volje za naguravanje i obračunavanje, i to na snimanju s Bijelim udovicama, koje su, nakon što su stilista pozvale da im gostuje u emisiji, pokušali istog i na svaki način isprovocirati. I uspjeli su. Čime? Mobitelom.

"Kad je moja privatnost u pitanju, u sekundi se iz mačka pretvaram u tigra!"

"Jedan od njih, ne znam točno koji, mi je u jednom trenutku uzeo mobitel, na što sam ja jako osjetljiv. Nije mi ga htio vratiti pa sam ih ga ja pokušao silom oduzeti. Došlo je do naguravanja i jedan od njih je završio na podu", priča nam Grubnić. "Jako sam osjetljiv kad su moje osobne stvari u pitanju, a mobitel je svako jedna od njih. To je valjda razumljivo", kaže i dodaje: "Kad se takvo što dogodi više nisam mačak, pretvaram se u tigra. Oni su mene zvali u goste i trebaju se ponašati prema meni kao prema zvijezdi, a ne kao prema svojem prijatelju, jer mi nismo prijatelji", priča Marko.

Udovice se pozdravile s dobrim ukusom i smislom za humor

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A Udovicama, izgleda, ni darovi koje im je Marko donio došavši im u posjet, nisu bili dovoljan razlog da se prema zvijezdi i najzaposlenijem modnom stilistu u Hrvata obraćaju pristojno i s poštovanjem, što je Grubnića jako razljutilo. "Maltretirali su me s mobitelom ispred pet upaljenih kamera. To stvarno nije u redu", požalio nam se Marko, i ispričao nam da je do scene s mobitelom sve bilo u savršenom redu. Razgovarali su o poslu, Nevenu Ciganoviću i detaljima iz Markovog privatnog života. Marko je nakon incidenta demonstrativno napustio snimanje i sada čeka ispriku humorističnog dvojca Nove TV.

"U Hrvatskoj nema osobe koja me nije pljunula"

Međutim, to mu nije pokvarilo dobro raspoloženje jer je na grubi tretman medija - navikao. "U Hrvatskoj nema osobe koja me nije pljunula", nedavno nam je ispričao, okrivljujući svoju "karizmu zvijezde" kao razlog što ga pripadnici sedme sile ne puštaju na miru. Ali, na sve je, kaže, navikao, te ga takve stvari više ne pogađaju kao ranije. Danas se radije opušta u društvu bliskih prijatelja, što je činio i ovog vikenda, kada smo ga zatekli u Cinestaru, gdje je došao pogledati film "Ljubav se događa" u kojem glume Jennifer Aniston i Aaron Eckhart. Međutim, nije ga se dojmio.

"Opuštam se s prijateljima i u kinu"

"Film mi nije bio baš nešto, moram priznati, onako, više osrednji. Inače najviše volim gledati filmove za razbibrigu, lagane, romantične, vesele i zabavne. Jako volim ići u kino, pogotovo sada preko zime", kaže Marko, koji novi film Dolores Lambaše još uvijek nije uspio pogledati, jer je baš na dan zagrebačke premijere imao puno obaveza. "Ali, svakako planiram, obožavam filmove. Čak mi se zna dogoditi da ponekad pogledam neki horor, iako ih načelno ne volim", zaključuje Marko.

A želite li i vi biti poput Marka te zimu provesti u mraku kino dvorane, obavezno provjerite na našem Kino Indexu što se novo nudi u svijetu kinematografije, te kako najnoviji filmski uratci kotiraju kod naših posjetitelja!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara