Marko Mišković demantirao vezu s Ninom Badrić i medijima najavio tužbu

Marko Mišković demantirao vezu s Ninom Badrić i medijima najavio tužbu

Tekst: I.M.L.
Foto: Alo!, Index

NAKON što su donijeli odluku o razvodu, Nina Badrić i Bernard Krasnić javnosti su se obratili putem priopćenja u kojemu su kao razlog naveli "nepomirljive razlike" i "nerazumijevanje". No, to očito nije bio zadovoljavajući razlog pa su krenule priče o kojekakvim drugim uzrocima. Između ostaloga, pojavila se informacija da je Nina Bernarda napustila zbog Marka Miškovića, sina jednoga od najbogatijih Srba, vlasnika kompanije Delta Holding.

Kao što je navela u priopćenju, pjevačica i njezin uskoro bivši suprug suzdržavali su se od bilo kakvih izjava, ali je zato Mišković odlučio reagirati. Demantirao je navode da je u vezi s pjevačicom i medijima najavio tužbu zbog objavljenih neistina, kako je naznačeno u demantiju. "Povodom napisa pod naslovom 'Nina Badrić se razvodi zbog Marka Mišković', koji ste objavili u poslednjem broju, želimo da vas obavestimo da tekst, od naslova do poslednjeg slova, predstavlja potpunu neistinu. Marko Mišković ne poznaje cenjenu glazbenicu gospođu Ninu Badrić, niti su se ikada sreli", piše u priopćenju Miškovićeve PR službe.

U nastavku stoji: "Ovo nije prvi puta da se mediji na različite načine bave privatnim životom gosp. Marka Miškovića, ali je tekstom koji ste objavili zaista prekoračena granica svake medijske korektnosti. Najgrubljom insinuacijom o navodnoj vezi, naneli ste veliku neprijatnost svim pomenutim osobama i gosp. Marku Miškoviću lično. Gosp. Marko Mišković je, zbog takvog pristupa, prinuđen da svoja prava zaštiti na jedini mogući način, putem suda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijarde i milijuni

Tjednik Arena je u prošlom broju objavio, a drugi mediji prenijeli, da je Nina opčinjena osam godina mlađim Markom. "Obiteljska imovina zagrebačke obitelji Krasnić procijenjena je na 1,9 milijuna eura. Bogatstvo Marka Miškovića, koji će jednoga dana naslijediti sadašnju glavu obitelji, oca Miroslava, prema stručnim procjenama iznosi čak 2,8 milijardi eura", piše u novom broju Arene, u tekstu koji nosi naslov "Milijarde slađe od milijuna".

U tekstu stoji kako se Nina s Markom pojavila na proslavi 10. godišnjice braka njegove sestre te da je utočište nakon objave razvoda pronašla u Srbiji, a ne u Rimu, kako su neki hrvatski mediji objavili. Badrić ništa nije komentirala, samo je njezina menadžerica Mia Milovčić proslijedila Miškovićev demantij.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara