Matt Damon: Moja djeca nemaju pojma da sam slavan!

Matt Damon: Moja djeca nemaju pojma da sam slavan!

Tekst: A.A.
Foto: JLP

DJECA Matta Damona uopće ne znaju kako im otac zarađuje za život. Zvijezda filma "Invictus" koja ima dvije kćeri, 3-godišnju Isabellu i 18-mjesečnu Giju, kaže kako koristi visoku tehnologiju da ne bi morao djeci objašnjavati što mu je zanat.

"Stvar je u tome da su digitalne kamere i slične stvarčice danas sasvim uobičajene, pa su djeca od najranije dobi naviknuta gledati i sebe i roditelje na snimkama", objašnjava glumac. "Jednoga dana će sigurno shvatiti kako zarađujem za život, ali za sada je ovako jednostavnije", dodaje Damon, koji se nedavno potužio kako on uredno dobiva one uloge koje odbije Brad Pitt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da iduća Damonova uloga ipak nije bila ponuđena Pittu. Zvijezda "Bourneova identiteta" i redatelj Paul Greengras, koji je režirao "Bourneovu nadmoć" i "Bourneov ultimatum", radit će zajedno na novom trileru "Green Zone". Iako se radnja filma događa u Iraku tijekom okupacije 2003. godine, Damon obećaje da se film po svom tonu potpuno razlikuje od Oscarom nagrađenog "Narednika Jamesa".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara