Michael Jackson: Cijeli svijet bi u krevetu trebao spavati s djecom

Michael Jackson: Cijeli svijet bi u krevetu trebao spavati s djecom

BRITANSKI ITV prikazao je kontroverzni dokumentarac o Michaelu Jacksonu, a Jacksonove riječi u filmu producent naziva "najdužim oproštajnim pismom samoubojice u povijesti".

Autor dokumentarca je Martin Bashir, poznat po snimanju intervjua s princezom Dianom. Bashir je s Jacksonom proveo osam mjeseci i svjedočio o brojnoj djeci koja su vrijeme provodila na Jacksonovom ranču, te suludim shoppinzima u kojima je Michael Jackson znao potrošiti i 5 milijuna funti u samo jednom danu.

Posrnuli Michael nadao se da će dokumentarac poslužiti u svrhu vraćanja na staze slave i oporavka karijere, ali je izjavama kojima se nastojao opravdati zaglibio još dublje.

Michael Jackson priznao je da i dalje spava s djecom, ali bez seksualnog kontakta, te ustvrdio kako u tome nema ništa loše. Naprotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Jackson u filmu je ustvrdio kako je napravio samo dvije plastične operacije na nosu, dok je sve ostalo na njemu prirodno.

"Spavanje s djecom je ono što bi cijeli svijet trebao raditi. Djeca su mi glavni izvor inspiracije. Ja u djeci vidim anđele i ubio bih se kad više ne bi bilo djece" - izjavio je Michael Jackson.

Jacksonov psihijatar stao je u obranu Jacksona tvrdeći kako je on nevin poput djeteta i kako Michael Jackson ne može shvatiti da bi njegovo prijateljstvo s djecom moglo biti doživljeno kao nešto pogrešno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara