Michael Jackson pokreće tužbu zbog dokumentarca

Michael Jackson pokreće tužbu zbog dokumentarca
POP LEGENDA Michael Jackson izjavio je da pokreće tužbu protiv britanske televizijske mreže koja je objavila dokumentarac o njemu u kojem priznaje da dijeli spavaću sobu s malom djecom.

U priopćenju izdanom u Londonu u ime 44-godišnjeg pjevača navodi se da će Jackson tužiti Granada Television oko vlasništva nad neemitiranim snimkama njezina kontroverznog dokumentarnog filma ´Living with Michael Jackson´.

Jackson će tražiti da se sve ranije neobjavljene snimke koje posjeduje Granada spreme na sigurno dok se ne riješi spor između dviju strana i Martina Bashira koji je intervjuirao pjevača.

´Michael Jackson tvrdi da su Martin Bashir i Granada prekršili sporazum kojim su dobili dozvolu da naprave film o Michaelu, a koji se tiče vlasništva nad filmskim materijalom i dopuštenja glede uključivanja Jacksonove djece´, kaže se u priopćenju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

´Granada nije ispoštovala sporazum postignut ranije ovog mjeseca da preda Michaelu Jacksonu nekorištene filmske snimke njegove djece na kojima se ona raspoznaju´.

Jacksonov glasnogovornik je rekao da se početak sudskog procesa o tom slučaju očekuje u petak pred londonskim Visokim sudom.

Jackson je optužio britanskog novinara Bashira, koji je dobio pristup bez presedana u pjevačev svijet, za izdaju i okarakterizirao je dokumentarac kao veliko izvrtanje istine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara