Michael Jackson ponovo postaje otac

Michael Jackson ponovo postaje otac
SLAVNI bogati pjevač osumnjičen zbog pedofilije našao je još jednu ženu koja je pristala biti surogat majka njegove djece.

Prema pisanju najpoznatijeg američkog tabloida National Enguirera riječ je o malo poznatoj seksi glumici iz Floride koja bi Jacksonu trebala roditi čak nekoliko klinaca.

Neimenovana žena navodno je primila njegovu spermu i početkom svibnja ostala trudna, a liječnici tvrde da nosi više djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njih dvoje upoznali su se putem pisma podrške koje je glumica poslala Jacksonu nakon optužbe za napastovanje djece, a on joj je predložio da za njega postane surogat majka.

Nakon što je ona oduševljeno pristala sastala se ekipa njegovih i njenih odvjetnika koji su napravili ugovor o novcu koji će ona primiti i obavezi da nikakve detalje o sebi ne daje u javnost.

Majka prve Michaelove djece sedmogodišnjeg Princa Michaela i šestogodišnje Paris odrekla se prava nad njima za milijune dolara, a još se ne zna od koga potiče njegovo treće dijete kojeg on naziva "Blanket" (dekica ).

Ukoliko bude osuđen pjevača čeka dugogodišnji zatvor i oduzimanje djece koja bi se u tom slučaju vjerojatno vratila ženama koje su ih rađale.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara