Mila Horvat: Nisam Mamićeva ljubavnica, moje ime se već tradicionalno spominje

Mila Horvat: Nisam Mamićeva ljubavnica, moje ime se već tradicionalno spominje

Tekst: I.M.
Foto: Neja Markičević/Cropix

TV VODITELJICA Mila Horvat demantirala je da je bila jedna od navodnih ljubavnica sportskog direktora Dinama Zorana Mamića te da je upravo ona kriva za razvod Mamićevih. Mila koju se tijekom godina spominjalo kao ljubavnicu brojnih sportaša, između ostalog i Slavena Bilića te Igora Štimca, kaže kako je spominjanje njenog imena kad je riječ o razvodima - postalo tradicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spominjanje mog imena u kontekstu tuđih razvoda već je, nažalost, postalo tradicijom. Za razvod braka Zorana Mamića doznala sam iz medija i ne znam koliko u tim napisima ima istine, ali ono što mi je zasmetalo jest opet - moje ime. Godinama se o meni izmišljaju priče, stavlja me se u kontekst raznih privatnih sapunica s kojima nemam apsolutno nikakve veze te se bezrazložno protežu po dijelu medija i zato smatram da to nije slučajno. Kako drukčije shvatiti činjenicu da se moje ime objavljuje uz pisanje o mogućem razvodu dvije poznate osobe na temelju izmišljene priče od prije nekoliko godina za koju nema nikakvih dokaza, za koju je vrijeme pokazalo da nije istinita, a da mene nitko za tu priču nije ništa pitao. I ne samo to, štoviše u istom članku o tom razvodu uz moje se ime vežu još neke treće osobe koje ni sa mnom, a ni s tim razvodom nemaju nikakve veze. I opet bez ikakvog dokaza na temelju kojeg bi novinar koji je to pisao uopće mogao smisliti takvu nekakvu konstrukciju. Kako to drukčije shvatiti nego namjerno?! Naivno bi bilo vjerovati da je to sve slučajno", rekla je Mila Horvat za Story i dodala: "Ova zadnja vijest bila je kap koja je prelila čašu i zbog toga sam odlučila pravno zaštititi svoju privatnost. Za početak sam se odlučila posavjetovati sa stručnim ljudima i krenuti u oštar pravni demanti svih tih napisa, u prvom redu radi zaštite mene, mojih bližnjih i mog posla".

Mila kaže kako je dosad šutjela samo zato što je "mislila da će tako biti bezbolnije jer se lažima nije vrijedno baviti", a nije ni "željela davati materijala za daljnje sage o takvim temama". Zorana Mamića zbog poslovne suradnje poznaje godinama, a njegovu suprugu Vanju nikad nije upoznala. Kad se njeno ime po medijima počelo povlačiti u kontekstu Mamićeve ljubavnice, Mamić ju je nazvao: "Pristojno me nazvao i ispričao se za ove izmišljene priče, insinuacije te eventualne neugodnosti koje imam ili bih ih mogla imati zbog objavljenih napisa. Postupio je kao što bi postupio svaki ozbiljan profesionalni suradnik i džentlmen".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara