Mila Horvat: Prilaze mi samo prepotentni i bahati muškarci!

Mila Horvat: Prilaze mi samo prepotentni i bahati muškarci!

Tekst: V.R.
Foto: Index, HTV

ZAŠTITNO lice sportske redakcije državne dalekovidnice, i prema mnogima, ljubavnica s najvećim arsenalom muških trofeja, priznaje da se jako dugo nije zaljubila te da joj je ljubav tek "u desetom planu". "Obično ne razmišljam o tome na što ne mogu sama utjecati pa tako imam puno drugih važnijih prioriteta od ljubavnih briga", kaže Mila Horvat. "Čvrsto stojim na zemlji i jako sam kritična. Ponekad znam i svojim prijateljicama nesvjesno prigovarati, što im se baš i ne sviđa", priznaje.

Normalni muškarci ne prilaze joj zbog predrasuda

"Uvijek mi prilazi jedan isti tip muškarca: pomalo prepotentan, čak bahat, s potpuno pogrešno posloženim sustavom vrijednosti. A možda mi se netko, tko je uvjetno rečeno normalniji, meni srodniji, zbog spomenutih predrasuda i ne usudi prići", kaže Mila. "Jednom je na mene snažan dojam ostavio čovjek koji prodaje voće i povrće. Majstor koji mi je dolazio popraviti rolete bio mi je silno simpatičan", priznaje Horvatica za Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
A priznala je i da se u djetinjstvu vrijeđala kada bi je netko nazvao djevojčicom te ispričala kako je uvijek bila sklona muškom društvu i muškim aktivnostima, što ju je napokon i dovelo do posla koji danas radi. "Radije gledam utakmice nego modne revije", napominje Horvatica. Slobodno vrijeme provodi u kuhinji spravljajući kolače ili pišući "esejističke memoare", a novca za vlastiti stan, kaže još uvijek nema. Ipak, ne bi joj smetalo da upozna nekog stambeno situiranog i tu brigu skine s pleća. "Oduvijek sam bila samostalna i želim da tako bude i u budućnosti. Ako se u međuvremenu ne udam za nekog tko je stambeno situiran", kaže Horvatica.

"Za sportaša sam se mogla već deset puta udati!"Međutim, ne za sportaša. "Moram sebe realizirati. Tako sam se mogla već deset puta udati. Ne mogu zamisliti da su mi preko dana jedine obaveze ispijanje kava, manikiranje, pedikiranje, šoping. Nikoga ne osuđujem, ali meni takav život jednostavno ne bi odgovarao", kaže Horvat.

Spremna za ulogu samohrane majke

U brak vjeruje, ali samo ako je iskren, a u vezi nikada ne bi prešla preko laži i nepoštivanja. "Brakovi koji se održavaju samo zbog djece jednostavno su pogrešni", smatra Horvatica koja je svoju idealnu vjenčanicu izabrala još u djetinjstvu. Ipak, nema ništa protiv ako je nikada ne odjene, jer "i to je život". "Ako ne upoznam muškarca s kojim bih ostvarila kvalitetan odnos, pristala bih na ulogu samohrane majke. Zašto da zbog toga žrtvujem majčinsku ulogu? Velik sam borac i sigurna sam da bih se odlučila na taj korak jer ne volim biti lišena nečega što smatram normalnim", zaključuje Horvat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara