Mišo na koncertu u Poreču: Sin mi je bio BBB, kći navija za Hajduk, i nikad se nisu tukli!

Mišo na koncertu u Poreču: Sin mi je bio BBB, kći navija za Hajduk, i nikad se nisu tukli!

Tekst: I.M.
Foto: Goran Šebelić/Cropix

PRED više od dvije i pol tisuće obožavatelja sinoć su u porečkoj sportskoj dvorani Žatika nastupili kralj hrvatske glazbene scene Mate Mišo Kovač, klapa Maslina i Željko Pervan. Pervan, bez brige, nije zapjevao, već je sve prisutne oduševio svojim kratkim stand up showom.

Kako to obično i biva na koncertima legendarnog Mate Miše Kovača, imao je na stotine pratećih vokala. Bilo je dovoljno da Mišo podigne ruku i da uz njega iz sveg glasa njegove hitove zapjeva cijela dvorana, jer publika zna sve njegove pjesme, do posljednjeg stiha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potaknut najnovijim tragičnim ishodima navijačkih nereda, ubojstvom navijača u BiH, Mišo je svoju publiku još jednom, baš kao i na spektakularnom koncertu u Zagrebu (11. minuta videa, op.a.), podsjetio na to kako nasilje nema nikakve veze s navijanjem te je kao primjer istaknuo svog sina Edija, koji je navijao za Dinamo, dok njegova kći Ivana navija za Hajduk.

"Moj je sin navijao za Dinamo, a kći navija za Hajduk, i nikad se nisu tukli. Takve stvari morate riješiti među sobom pa neće biti problema", poručio je i sinoć Mišo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara