Moj je život Švicarska

Moj je život Švicarska

KAD Internet stranica s katastrofalnim dizajnom, bez ijedne reklame i s jednom jedinom stranicom sadržaja u manje od tri mjeseca zabilježi više od milijun i pol posjeta, budite uvjereni da ima itekako zanimljiv sadržaj.

Web site, inače pokrenut na besplatnom serveru, na adresi www.beautifulzueri.blogspot.com bavi se isključivo jednom temom - objavljivanjem fotografija lijepih djevojaka i žena snimljenih u jednom od švicarskim disko-klubova.

Beautifulzueri.blogspot.com pokrenulo je nekoliko prijatelja, a jedina reklama bila im je jedna e-mail poruka, koju su poslali petnaestorici svojih prijatelja. Posjetitelji fascinirani ljepoticama iz švicarskih noćnih klubova toliko su proširili dobar glas o stranici vrlo siromašnog dizajna da su nakon samo šest tjedana bilježili više od milijun posjeta.

Kako samo pišu na vrhu stranice, kreatori sitea zahvalni su posjetiteljima koji su, po njima, samo još jednom dokazali da je seks daleko najbolje reklamno oružje.

No, da ne duljimo s pričom, po vlastitom ćemo vam nahođenju prenijeti malo atmosfere s ovog zanimljivog sitea, a ako želite još, slobodno kliknite na www.beautifulzueri.blogspot.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara