Monika Kravić: Moj dečko nije poznat, njegov tata je poznat

Monika Kravić: Moj dečko nije poznat, njegov tata je poznat

Kada smo ju prije tri mjeseca upitali ima li što na njezinu ljubavnom planu, Monika nam je kazala kako nema dečka "ni u kombinaciji", a upitana zašto, odgovorila nam je kako ne može imati dečka "samo da bi ga imala", te kako mora znati zašto je s nekim. Onaj tko je u posljednje vrijeme okupirao njezine misli je, čini se, Mario Mamić. Budući da njezini dečki nikada nisu bili poznate face u javnosti, smeta li joj što je sada djevojka nekoga "prepoznatljivog" u javnom životu Hrvatske?

"Moj dečko nije poznat, njegov tata je poznat. I ne, ne bi mi ni smetalo, jer kad smo Mario i ja sami, ne postoji nitko drugi osim nas", kaže vidno zaljubljena Monika, koja je s 24-godišnjim nogometnim menadžerom u vezi već gotovo dva mjeseca. Iako su svoju vezu najprije pokušali sačuvati od oka javnosti, znatiželjnim novinarima nije trebalo dugo da ju otkriju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moniku smo sreli ovoga vikenda u Županji, gdje je na poziv kolegice Rajne Raguž, vodila program izbora za Miss Vukovarsko-srijemske županije. U Županju je stigla zajedno s Mariom Valentićem i njegovom djevojkom Mirnom Maras. Mario je s Monikom vodio program, i to pod budnim okom djevojke mu Mirne, koja je bila jedan od članova žirija.

B.S.
Foto:H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara