Na duplericu Playboya samo preko Hefnerovog kreveta

Na duplericu Playboya samo preko Hefnerovog kreveta

AMERIKANKA Jill Ann Spaulding otkrila je tajnu o kojoj se šuška već godinama - da se u najpoznatiji muški magazin na svijetu stiže tek nakon seksa s njegovim vlasnikom.

Hugh Hefner nije odustao od te prakse ni danas kada već ima 80 godina i obilno se služi Viagrom da bi ostao u formi.

32-godišnja plavuša Jill Ann nije uspjela ostvariti svoj san o slavi i bogatsvu pomoću slika u Playboyu pa je iz osvete ispričala novinarima kako se odvijaju Hefnerove "audicije".

Prije dvije godine poslala mu je svoju nagu sliku uz želju da postane Zečica i "skakala je u zrak od veselja" kada je dobila poziv u njegovu vilu na Beverly Hillsu.

Prvo je s vlasnikom Playboya i desetak njegovih prsatih pratilja otišla u noćni klub gdje su ga dočekali kao kralja. Tamo ju je pipkao po grudima, ali ona je to još smatrala samo dijelom showbiza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Po dolasku u vilu morala se kupati u kadi s još jednom ljepoticom da bi Hugh na brzinu napravio par fotki, a zatim je počela pidžama party.

Jill je s još desetak djevojaka odjenula ružićastu pidžamu i stigla u zamračenu sobu s glasnom techno glazbom i nekoliko televizora koji su prikazivali porniće.

Hugh je gol ležao na ogromnom krevetu, a jedna po jedna djevojka penjale su se na njega i nekoliko minuta vodile seks uz glasne uzvike i uzdisanja.

Kada je došao red na Jill ona ga je odbila nakon čega se Hefner strašno naljutio i njen san o Playboyu odmah je propao.

Razočarana plavuša odlučila je zaraditi bar neku lovu pa je o tim orgijama napisala knjigu "kako bi upozorila mlade djevojke, jer se seks kod vlasnika Playboya vodi bez zaštite". On je demantirao sve njene tvrdnje, no sudu je nije tužio.


Jill Ann Spaulding

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara