Nagradna igra: Osvojite ulaznice za muške stripere Chippendalese

Nagradna igra: Osvojite ulaznice za muške stripere Chippendalese

CHIPPENDALES, najpoznatija muška striptiz atrakcija na svijetu će u Tvornici kulture u petak 9. listopada oduševiti pripadnice ljepšeg spola. Riječ je o glazbeno-scenskom spektaklu koji striptiz dovodi do showa s vrhunskom koreografijom. Na svojim nastupima, Chippendales zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju među ženskom publikom. Američki striperi u svoje atraktivne nastupe trude se uključiti elemente plesa i pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata pobuđuje vruću atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ulaznice po cijeni od 190 kuna za amfiteatar, 250 kuna za parter te 300 kuna za VIP možete kupiti u Tvornici kulture (Lj. Posavskog 1/Šubićeva 2), zatim u Profil Megastoreu (Bogovićeva 7) te pomoću sustava www.eventim.hr.

Nagradna igra

Index.hr i ovaj put nagrađuje najbrže i najsretnije čitatelje. Dijelimo vam dva puta po dvije ulaznice za parter, a sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen s "Chippendales" s osobnim podacima: ime, prezime, adresa te kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com. Sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara