Najbolje u kinima: Nemilosrdni gadovi i Mamurluk i dalje na vrhu

Najbolje u kinima: Nemilosrdni gadovi i Mamurluk i dalje na vrhu

PREMA mišljenju posjetitelja Indexa, listu najboljih filmova koji se trenutno prikazuju u hrvatskim kinima i ovog tjedna predvode "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina.

Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima novi film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja - dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli. Film je oduševio i brojne hrvatske celebrityje.

Trenutna ocjena "Nemilosrdnih gadova" je 4.12, a u odlične filmove naši posjetitelji ubrajaju i film "Mamurluk" s prosječnom ocjenom 4.11. Prosječnu ocjenu 3.43 dodijelili su filmu "Otmica metroa 123", a 3.40 "Kenjcu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dnu ljestvice se nalaze "Moja grčka avantura" s ocjenom 1.86, "G-Force" s 1.73 te "Noć vještica 2" s prosječnom ocjenom 1.33.

Novo u kinima: "Rokerice", "Surogati" i "Mrzim Valentinovo

Novi filmovi u kinima su "Rokerice", "Surogati" i "Mrzim Valentinovo" koji tek čekaju na ocjene stroge i zahtjevne publike.
 
Na KinoIndexu provjerite koje filmove vrijedi gledati, a ocjenama preporučite filmove koje ste pogledali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara