Nakon četiri rastave Rumunj kupio lutku za napuhavanje

Nakon četiri rastave Rumunj kupio lutku za napuhavanje

PUIU C. iz Turnu Severina do sada je uzalud pokušavao naći sreću u braku, ali dosadašnje žene uvijek bi iznevjerile njegova očekivanja.

Nakon četvrte rastave napokon je odlučio imati mir u kući, pa se odlučio za plastičnu lutku koja se prodaje u sexy shopovima. Novinarima je izjavio kako je "Caty idealna žena koja mu nikada ne prigovara bilo što da napravi".Uz nju gleda televiziju, jede i čak je odlučio da je pokopaju s njim kada umre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

53-godišnjaka nimalo ne smeta što mu nova "supruga" ne zna kuhati i pospremati, jer mu je najvažnije da zna šutjeti.

Uz radosnog Puiua još nekoliko stotina Rumunja iznenada je dobilo razlog za slavlje kada im se pružila prilika da besplatno gledaju svog idola Eltona Johna. Slavni pjevač održao je svoj prvi koncert u Rumunjskoj na stadionu u Bukureštu gdje se očekivalo 15.000 posjetitelja.

Kako su za tamošnje prilike ulaznice po cijeni od 10 do 50 eura bile mnogima preskupe pred početak koncerta stadion je odtao poluprazan. Kako se ne bi osramotili pred velikom zvijezdom, organizatori su besplatno omogućili ulaz mnoštvu koje se okupilo ispred stadiona da bi bar čulo svog miljenika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara