Nakon devet godina Nikola Karabatić posjetio rodni Niš: Imam tremu!

Nakon devet godina Nikola Karabatić posjetio rodni Niš: Imam tremu!

Tekst: D.D.
Foto: Alo!

RUKOMETAŠ Nikola Karabatić nakon devet godina došao je u rodni Niš. Povod njegovog dolaska je prijateljska utakmica Francuske i Srbije. Tekma, koja se održala jučer u dvorani "Čair", završila je rezultatom 34 naspram 28 - pobjedom Francuske. "Jako sam sretan što sam se vratio kući. Drago mi je da se utakmica održava baš u mom rodnom gradu jer ću napokon imati priliku igrati pred svojom obitelji i prijateljima", rekao je Nikola neposredno prije utakmice.

"Moram priznati da sam se zaželio Srbije i naših ljudi"

"Naravno da imam tremu i poprilično sam nervozan zbog svega, ali prvenstveno sam uzbuđen. Moram priznati da sam se zaželio Srbije i naših ljudi", priznao je za srpski Alo! jedan od najboljih rukometaša svijeta koji se s obitelji u Francusku preselio kao trogodišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što je i najavio, popuštanja protiv Srba nije bilo. "Istina da je ovo prijateljska utakmica, ali rukomet nije prijateljski sport tako da neće biti popuštanja", dodaje Nikola. Iako su se mnoge sponzoruše poveselile da će upoznati ili bar uživo vidjeti Karabatića u nekom noćnom klubu, ovaj put Nikola je, tvrdi došao samo zbog rukometa, a slobodno vrijeme posvetit će isključivo rodbini.

"Nažalost, obilazak grada i noćnih klubova morat će sačekat neku drugu priliku"

"Nadam se da ću imati dovoljno vremena da posjetim rodnu kuću, baku, dvije sestre i još neke prijatelje koji žive u Nišu. Nažalost, obilazak grada i noćnih klubova morat će sačekat neku drugu priliku", priznaje rukometaš koji se nada da će se ubrzo vratiti. "Jako mi je žao što rijetko dolazim u Niš, nadam se da ću to vrlo brzo ispraviti", kazao je Nikola Karabatić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara