Nakon dobitka na lotu i dalje želi biti vozač autobusa

Nakon dobitka na lotu i dalje želi biti vozač autobusa

Tekst: A.A.
Foto: Ilustracija

VOZAČ autobusa Kevin Halstead svoj posao obavlja već 17 godina svakodnevno i ne želi ga napustiti ni sada kad je postao milijunaš. Kevinu iz Chorleya sa sjeverozapada Engleske sreća se nasmiješila kada je uplatio loto listić s brojevima na koje uvijek igra: 23, 25, 28, 33, 44, 49. Prošle subote upravo su njegovi brojevi izvučeni, pa je tako 46-godišnji Kevin  postao bogatiji za 2 milijuna i 300 tisuća funti.

"Ne želim napustiti posao jer bi mi moji kolege stvarno nedostajali, a i stvarno uživam u svom poslu. Zamolit ću šefa da mi dopusti uzeti mjesec ili dva neplaćenog odmora, ali onda se vraćam. Možda se jedino prebacim na pola radnog vremena", kaže Kevin.

Svima iz obitelji ispunit će poneku želju

Izvlačenje lota gledao je sa svojom majkom, a kada je shvatio da je postao milijunaš, obećao joj je bungalov. Svoju životnu partnericu Josephine Jones odvest će na godišnji odmor na kojem još nikada u životu nije bila. Svojoj 14-godišnjoj kćeri Kevin je obećao ponija.
Siguran je da neće kupiti, na primjer, Ferrarija jer je savršeno zadovoljan svojom pet mjeseci starom Renault Lagunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, oduvijek sam se želio vratiti natrag u rodno mjesto Eccleston, gdje mi živi i majka, da sam joj bliže. Cijene kuća tamo su visoke pa si to ranije nisam mogao priuštiti, možda sada hoću", kaže Kevin. Veliki je obožavatelj nogometnog kluba Liverpool, pa će sigurno kupiti godišnju ulaznicu za tekme, a jednom prilikom bi volio i upoznati igrače u svlačionici.

Dobitak na lotu nakon rastave braka

Kevin se smije na novinske napise o tome kako mu se posrećilo nakon što se rastao od bivše supruge. "Ma nije to baš tako, mi smo prekinuli prije 13 godina, no ostali smo službeno u braku zbog kćeri. Razveli smo se službeno prije 4 mjeseca, no i dalje smo dobri prijatelji. Baš smo se jutros uz šalicu čaja skupa smijali novinskim natpisima", objašnjava novopečeni milijunaš.

  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara