Naomi Campbell napala svog vozača koji je u postaju došao s modricom ispod oka

Naomi Campbell napala svog vozača koji je u postaju došao s modricom ispod oka

Tekst: B.M.
Foto: JLP

CRNA PANTERA ponovno napada svoje suradnike. Jučer je manekenku Naomi Campbell prijavio njujorškoj policiji njezin vozač. Glasnogovornik tamošnje policije izjavio je da je Naomi mjesto svog novog zločina napustila pješice. Nadodao je i da je policija htjela razgovarati s njom, no nisu je mogli locirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin glasnogovornik, Jeff Raymond, izjavio je da ne treba brzati sa zaključcima te kako je Naomi spremna dobrovoljno surađivati. Nadodao je i da cijela priča oko napada na vozača ima pozadinu. Glasnogovornik njujorške policije, s druge strane, tvrdi da ga je 27-godišnji vozač oko tri sata popodne obavijestio da ga je Naomi napadala. Nakon napada, manekenka je pobjegla prije negoli je vozač pozvao predstavnike zakona.

Vozač je izjavio da ga je Naomi udarila  po potiljku te se zbog toga udario glavom u volan automobila. Da njegova priča drži vodu, pokazuje i činjenica da je imao nateknutu modricu ispod desnog oka. Campbell je zbog svoje naravi i ranije imala problema. Naime, 2007. godine manekenka je priznala da je svoju spremačicu udarila mobitelom 2005. godine. Prije toga, 2000. je priznala da je daleke 1998. napala svoju asistenticu. U međuvremenu je uhićena u Londonu jer je napala svoju savjetnicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara