Naomi Campbell zna gdje je Osama bin Laden

Naomi Campbell zna gdje je Osama bin Laden

ŠTO će vam skupe obavještajne službe poput CIA-a kad imate Naomi Cambel? Naime, jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu tvrdi da je iz "dobro obaviještenih izvora" dobila informaciju o lokaciji najtraženijeg svjetskog teroriste.

Po pisanju New York Posta, Naomi je otkrila kako ima "obavještajne izvore širom svijeta" koji ju redovito izvještavaju o terorističkim aktivnostima.

"Crna pantera" je, tvrdi New York Post, neimenovanim prijateljima također otkrila da ju najviše zanima upravo najtraženiji svjetski terorist, odgovoran za rušenje tornjeva "blizanaca" 11. rujna 2001., Osama bin Laden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, SAD su nakon napada 11. rujna krenule u potragu za Osamom, pri čemu su promijenili vlast u Afganistanu, ali se nakon rata u Afganistanu izgubio svaki trag bin Ladenu. Amerikanci su se, po svemu sudeći, trebali samo obratiti Naomi Campbell.

Gdje se, dakle, zapravo nalazi bin Laden? Prema Naominim "dobro obaviještenim" izvorima, najtraženiji terorist na svijetu nalazi se u svojoj rodnoj Saudijskoj Arabiji.

Naomi Cambpell nije jedina slavna osoba koja se voli uplitati u aktualna svjetska zbivanja vezana uz američki rat protiv terorizma. Bruce Willis je prije početka iračkog rata u telefonskom razgovoru s američkim predsjednikom Bushom ponudio svoje vojničke usluge, ali je ubrzo odustao jer je ipak shvatio da je prestar za takve stvari.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara