Navala na televizijski show Donalda Trumpa

Navala na televizijski show Donalda Trumpa

DVIJE tisuće kandidata pojavilo se u poslovnoj zgradi američkog biznismena u New Yorku na audiciji za njegov reality show "Pripravnik" u kojem traži novog zaposlenika.

U programu mreže NBC šesnaest će osoba pred televizijskim kamerama obavljati zadane poslove, a nemilosrdni Trump svakog će tjedna otpustiti onu najnesposobniju. Pobjednik će dobiti posao kod milijunaša uz godišnju plaću od 250.000 dolara.

Na audiciju se čekalo cijele noći, a javili su se već uspješni odvjetnici, poslovni ljudi, diplomirani studenti i svi oni koji bi željeli raditi kod Trumpa. Našla se tu i jedna pedesetgodišnja gospođa koja želi dokazati svojoj djeci "koliko još vrijedi".

Jedan od ispitanih kandidata kasnije je ispričao novinarima da audicija uopće nije ličila na razgovor o zaposlenju i "da sam Bog zna što je žiri tražio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trump nam je poznat i po svom braku s Ivanom koja ga je nakon rađanja troje djece nogirala zbog nevjere. Pri rastavi je pokupila skromnih 20 milijuna dolara i bacila se u poslovne vode.

Sjećamo se kako su je naši dužnosnici častili po Dubrovniku gdje je obećala kupiti hotele i otvoriti casino, ali izgleda da se predomislila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara