Navodna Beckhamova ljubavnica skupo plaćena prostitutka

Navodna Beckhamova ljubavnica skupo plaćena prostitutka

SUPRUGA bogatog nogometaša Victoria mora imati prave noćne more jer se otkrilo da je Sarah Marbeck u Sydneyu radila kao "djevojka za pratnju" bogataša.

Sarah je za prilično love tabloidima prodala svoju verziju seksi afere s Beckhamom koju je ispunila sočnim detaljima iz hotelske sobe, ali mnogi sumnjaju u istinitost njene priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sada se javio i Graeme Edwards koji u Sydneyu vodi Escort agenciju što je ljepše ime za legaliziranu prostituciju. On tvrdi da je Sarah radila za njega i od bogatih klijenata primala po 400 funti za jedan sat seksanja, a zbog njenog umijeća bogataši su provodili s njom i više sati.

Edwards se sjeća kako je neki čovjek bankrotirao jer je nakon učestalog korištenja njenih usluga ostao potpuno bez love. On tvrdi da Sarah nije nimfomanka koja bi se prostitucijom bavila zbog toga što obožava seks, već je jednostavno željela brzo zaraditi novac za luksuzan život. To joj je dobro išlo od ruke pa je nosila samo dizajnersku odjeću i kupila apartman na morskoj obali.

Edwards sumnja u originalnost navodnih seksi poruka putem mobitela koje je ona prodala tabloidima jer se sjeća da je Sarah dok je radila za njega izgubila čak dva mobitela.

Navodna ljubavnica inače se predstavlja kao manekenka jer je imala ugovor s agencijom "Elite" u kojoj tvrde da je klijenti baš nisu puno tražili. Očito se ona tada snašla, i prešla u agenciju u kojoj je bila puno zaposlenija i bolje plaćena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara