Nespretna manekenka pala na guzicu, a zatim je nokautirao viseći gong

Nespretna manekenka pala na guzicu, a zatim je nokautirao viseći gong

Tekst: A.M.
Screenshot: YouTube

DA NEKE pripadnice ljepšeg spola jednostavno nisu rođene za visoke potpetice i hod po manekenskoj pisti, dokazala je jedna od natjecateljica showa "America's Next Top Model". Nespretna wanna be manekenka Alexandra Underwood doživjela je pravu blamažu na modnoj reviji na kojoj su natjecateljice trebale pokazati svoj talent, koji ona očito nema.

"Glupačo, ustani i saberi se"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, kada je tek krenula koračati prema pisti, Alexsandru su spriječile stepenice na kojima se spotaknula i pala direkt na guzicu te se otkotrljala nekoliko stepenica niže. "Kada sam pala, bila sam užasnuta, ali sam si u duhu kompetitivnosti rekla 'Glupačo, ustani i saberi se'", rekla je Alexandra prilikom pregledavanja snimke.

Baš kao što je i rekla, natjecateljica je brzo ustala i s ozbiljnim izrazom lica nastavila koračati dalje. "Možda sam trebala stati, uzeti zraka i opustiti se, ali umjesto toga nastavila sam dalje pokušavajući zadržati ozbiljan izraz lica", komentirala je manekenka.

Nakon stepenica Alexandru je dočekao drugi izazov - viseći gongovi koji su joj prepriječili put do kraja piste. Iako je isprva sve odradila dobro, Alexandra je na povratku zaboravila na gong koji ju je nokautirao s pozornice. "Imam natjecateljski duh i sama sam si dopustila da mi se dogodi takvo što, što nikad nisam mogla ni zamisliti da će se dogoditi baš meni", rekla je uplakana Alexandra nakon nezgoda koje su joj se dogodile.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara