Neven Ciganović: Moje vjenčanje će biti kičasto i originalno

Neven Ciganović: Moje vjenčanje će biti kičasto i originalno

Tekst: I.M.L.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX, Index (Arhiva)

SVJETSKI poznate osobe gotovo da se natječu čije će vjenčanje biti raskošnije i glamuroznije, djevojke još od malih nogu maštaju o svojoj idealnoj vjenčanici, a u novije vrijeme jako je popularno i zanimanje organizatora vjenčanja. Larisa i Goran Navojec hrvatskoj su javnosti nedavno pokazali moderniju i ležerniju varijantu, po mnogima, najvažnijeg dana u životu, a sada se s nestrpljenjem očekuje odlazak Maline Grahek i Josipa Šelendića pred oltar.

Većina će se složiti kako ceremonije vjenčanja više planiraju i idealiziraju žene, a to razmišljanje dijeli i popularni pjevač Luka Nižetić koji je u vezi s mladom voditeljicom Ivom Šulentić. "Nikada nisam o tome razmišljao. Više volim razmišljati o putovanjima i nastupima. Ne želim generalizirati, ali mislim da su ipak žene te koje maštaju o tom danu jer su senzibilnije, romantičnije, vole vjenčanice i cvijeće, a muškarce sklone tomu ne poznajem", rekao je Luka.

Maja Šuput: Dosta mi je žena u bijelom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek nasmiješena Maja Šuput je nedavno proslavila trideseti rođendan, nema dečka, ljubavnika, ni muža, ali tvrdi kako se nikada u životu nije bolje osjećala. Jednoga dana, kako Maja kaže za sto godina, kada se bude udavala, ne želi raskošnu vjenčanicu i veliku svadbu. "Na previše sam svadbi nastupala i nagledala sam se ceremonija, svatova, žena u bijelom... Sve je to meni lijepo i ja uživam na tuđim svadbama, ali moja bi bila intimnija, daleko od svih. Maleno društvo i tri dana tuluma", otkrila je Maja.

Njihovo mišljenje pak ne dijeli stilist Neven Ciganović koji smatra da, kada su u pitanju vjenčanja, pojam pretjerivanja ne postoji. "Apsolutno nema kraja zaigranosti. To je jedna od rijetkih prilika kada si osoba može dati oduška. Naravno da razmišljam i o svojem vjenčanju. Veselim se brojnim sastancima s organizatorom vjenčanja koji će raditi prema mojim uputama, a jedino pravilo bit će - što kičastije i originalnije. Dok sam živio u Americi vidio sam toliko zanimljivih ceremonija i sve ću to jednoga dana primijeniti", tvrdi Neven i dodaje kako i muškarci razmišljaju o tom danu jer je, kao ženama odabir vjenčanice, njima važan odabir odijela. Rekao je i kako mu je od svih hrvatskih poznatih vjenčanja najromantičnije i najljepše bilo ono manekenke Kristine Bradač i nogometaša Darija Smoje. Kristina je nosila bijelu vjenčanicu Elie Saaba, Dario crno Gucci odijelo, a razmijenili su Cartierovo vjenčano prstenje od tri vrste zlata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara