Nicole i Tom ponovo zajedno?

Nicole i Tom ponovo zajedno?

AKO je vjerovati holivudskim glasinama koje šire američki tabloidi, razvedene glumačke superzvijezde, Nicole Kidman i Tom Cruise, nalaze se pred pomirenjem.

Prema holivudskim insiderima, Tom Cruise se već neko vrijeme polako distancira od svoje sadašnje djevojke Penelope Cruz, dok je u isto vrijeme vrlo zahvalan svojoj bivšoj ženi Nicole što nakon razvoda nije o njemu rekla nijednu lošu riječ.

Iz istih izvora site Megastar.co.uk saznaje kako Nicole još uvijek gaji osjećaje prema Tomu, a ako se zaista prvi par Holywooda pomiri, to će u showbusinessu biti priča godine. Rijetko se koji par tako poznatih glumaca pomiri nakon razvoda, koji su u Holywoodu sasvim uobičajena stvar.

Nicole i Tom su se razveli 2001., a iz braka im je ostalo dvoje posvojene djece, Isabella i Conor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Cruise, koji je svjetsku popularnost stekao blockbusterom "Top Gun", nakon razvoda ostao je u dobrim odnosima s Nicole, a bio je i jedan od prvih koji su joj čestitali na nedavno osvojenom Oscaru za ulogu u filmu "The Hours".

Od razvoda s Tomom, Nicole su mediji povezivali s nekoliko muškaraca, među kojima su i rapper Q-Tip i glumci Tobey Maguire, Russel Crow i Jude Law.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara