Nina Morić o novom dečku: On je božji dar, seksamo se bar pet put dnevno

Nina Morić o novom dečku: On je božji dar, seksamo se bar pet put dnevno

Tekst: A.M.
Foto: Index, Beatrice Models, Novella 2000

NAJNOVIJI dečko starlete Nine Morić je osam godina mlađi maneken i hokejaš Martin Evans. U mladića, kojeg je Nina dovela u Hrvatsku prilikom svog posljednjeg posjeta, zaljubila se na prvi pogled, a kako tvrdi, ako nastave ovako kako su krenuli uskoro bi mogla odjeknuti i svadbena zvona. "Martin je božji dar namijenjen meni", izjavila je za Chi magazin.

"Kada su nam se oči srele osjetila sam isti mir koji osjetim tijekom molitve"

Osim što je ljepotom i dobrotom osvojio srce kontroverzne Hrvatice, Martin se može pohvaliti i svojim seksualnim sposobnostima, barem ako je vjerovati starleti koja tvrdi da se s novim dečkom seksa najmanje pet put na dan. Nina Morić kanadskog je manekena upoznala u teretani, a njihov prvi susret opisala je riječima: "Kada su nam se oči srele osjetila sam isti mir koji osjetim tijekom molitve". Nekoliko trenutaka kasnije, Martin se odvažio i prišao Nini te je zatražio broj mobitela. Od tog su trenutka, priznaje Nina, nerazdvojni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Corone, Nina je promijenila nekoliko partnera i sa svakim od njih izdržala je nekoliko tjedana

Hrvatska starleta koja već godinama živi i radi u susjednoj Italiji, a posljednjih je mjeseci punila medijske stupce isključivo ljubavnim vezama. Od prekida sa suprugom Fabriziom Coronom, Nina je promijenila nekoliko partnera i sa svakim od njih izdržala je tek nekoliko tjedana. Hoće li tako biti i s mlađahnim Martinom, ne znamo, ali s obzirom da je novog dečka dovela u Hrvatsku i upoznala ga s rodbinom, čini se ovaj put zaista misli ozbiljno.

Podsjetimo, Martin i Nina ovog su vikenda boravili u zagrebačkom hotelu Sheraton. Povod njezinog dolaska bio je performans kojeg je trebala izvesti u novootvorenom klubu svoje bliske prijateljice Snježane Mehun. Morić je u Posh baru trebala preuzeti ulogu domaćice, ali se baš i nije iskazala, barem kada su u pitanju novinari. Nakon kratkog poziranja pred fotoaparatima, nezainteresirano je odgovarala na pitanja koja su također bila ograničena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara