Nives Celzijus: Jesam li pogriješila kad sam dvojnici predložila igrača Barcelone za dečka?

Nives Celzijus: Jesam li pogriješila kad sam dvojnici predložila igrača Barcelone za dečka?

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva, nivescelsius.de, gaiassulin.com

NIVES CELZIJUS muči savjest jer je svojoj dvojnici Tihani Lijović predložila nogometaša Barcelone za dečka pa je Tihana zbog toga napustila svog dečka, tenisača Antonija.

"Pogađaju me komentari zlobnika upućeni mojoj dvojnici"

"Posljednjih dana pratim pomalo razvijanje karijere svoje drage dvojnice. Primjećujem kako je je pun internet i kako je u rekordnom roku stigla do neke faze prepoznavanja među ljudima. Priznajem kako je to u ovo vrijeme puno lakše nego u moje vrijeme, kada sam tek startala sa svojom showbiz karijerom. Ipak, i u današnje vrijeme potrebno se nečim izdvajati od prosjeka. Pogađaju me zato komentari zlobnika upućeni mojoj dvojnici. Vjerujem kako sigurno nije svakome po ukusu, neki smatraju kako nije dostojna da bude moja dvojnica, drugi da je puno ljepša od mene, treći da je glupa ili pak da si sličimo po inteligenciji. Ipak, nemoguće je suditi o pojedincu preko novina ili nekoliko-minutnog intervjua na televiziji. Koliko god se trudili ili ne trudili biti prirodni, ono na ekranu nije ni približno realna slika i stvarno stanje neke osobe", napisala je Nives na svom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni Tihana djeluje kao pravi tip uzorite žene i brižne majke posvećene isključivo obitelji"

"Za Tihanu mogu reći da je draga, izuzetno, pomalo i neuobičajeno ispravna i dobra osoba. To su njene najveće kvalitete. Lijepa je, čak puno ugodnija oku u prirodi i bez šminke. Vrlo inteligentna i zanimljiva, u startu pomalo povučena i sramežljiva, što joj je pak mana u showbiz svijetu. Ipak, brzo uči i spremna je poslušati savjete iskusnijih, ali nikako preći granice koje se kose sa njenim moralnim načelima. No, koliko god da, nakon operacije grudi pred kamerama i seksi photosessiona, Tihana izgleda nevjerojatno, meni djeluje kao pravi tip uzorite žene i brižne majke posvećene isključivo obitelji, a manje poput neke karijeristice. Utoliko mi je žao što su ona i njen dečko Antonio prekinuli, jer sam ih oboje već zamišljala u romantičnom zagrljaju, kako guraju kolica. Nadam se da nisam pogriješila sa izborom i prijedlogom za novog budućeg dečka. Čekam vaše odgovore: Tko bi bio bolji dečko za našu Tihanu - Antonio ili Gai Assulin?", pita se Nives.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara