Novi dizajnerski centar Nissana

Novi dizajnerski centar Nissana

U LONDONU je 25. siječnja otvoren novi dizajnerski studio Nissana u kojem će se razvijati svi modeli namijenjeni europskom tržištu.

Otvaranje šestog po redu dizajnerskog centra dio je plana revitalizacije (plan «Nissan 180») ove jašpanske marke, koja bi u skoroj budućnosti mogla na europskom tržištu zaigrati značajnu ulogu.Nissanov dizajnerski studio je temelj europskog razvoja za ovu marku. Koliko je Nissanu bitno europsko tržište, najbolje govori podatak da je u novi centar doveo pedesetak dizajnera, modelara i ostalog osoblja iz cijelog svijeta.

Upravo oni će biti odgovorni za dizajn svih novih modela plasiranih na europskom tržištu.

Dizajnerski centar smjestio se u samom centru Londona i to u prostorima Rotunde, objekta Britanske željeznice, koji zjapi prazan od 1980-tih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgrada je izgrađena tijekom šezdesetih godina prošlog stolježa i smatra se arhitektonskim remekdjelom, pa su stoga Nissanovci odlučili radije obnoviti ovo umjetničko djelo nego izgraditi potpuno novi objekt.Cjelokupna unutrašnjost centra počiva na japanskom konceptu nazvanom «wa», što u prijevodu znači harmonija i pruža svom osoblju idealne uvjete za rad.

Cjelokupni interijer podijeljen je na tri nivoa, u potpunosti klimatiziran i opremljen najmodernijim sustavima.

Posebna pažnja posvećena je komforu, pa tako zaposlenici na raspolaganju imaju i prostor za odmor tzv. chill out zonu u kojoj će u ugodnoj i smirujućoj atmosferi razmjenjivati ideje.

Sve informacije o Nissanovom odjelu za dizajn mogu se naći i na službenoj stranici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara