O čemu razmišljaju dok su u akciji

O čemu razmišljaju dok su u akciji
MNOGE se djevojke i žene užasavaju prvog seksa. Bez obzira na već savladanu tehniku pomisao da ćete se skinuti pred nepoznatom osobom budi tremu, nesigurnost i mogućnost odustajanja od svega. No, razvredrite se, da samo znate o čemu Oni razmišljaju.

Prošla je faza beskonačnih čavrljanja, osmjeha i nehotičnih dodirivanja. Vrijeme je za pravu stvar. Ono za čime dva pripadnika suprotnog spola u svojem naprimitivnijem bitku očajnički žude. Seks. No, druga je stvar kako doći do toga.

Nalazite se u nekoj prostoriji, temepratura prelazi sva ograničenja, strastveno se ljubite i jedan drugome napipavate gumbe, zatvarače i sl. prepreke do pravih osjetila. Odjednom panika. O ne, nisam se namazala anticelulitnom kremom, a tek gaćice koje imam, i mojoj su baki već staromodne. I misli se vrte poput ubrzanog filma. Pauza. Guess what? Nije ga briga.

Tu ste, što podrazumijeva njegovo odobravanje i željni ste, što i njemu treba. Veće su šanse da će vas kritički promotrit dok ste odijeveni. Jednom kad se skinete, samo je jedna stvar na pameti. A oni se užasavaju da će vas krivo pogledati ili ne daj bože nešto prokomentirati jer znaju da im je ovo možda prva i posljednja prilika. Više ih zabrinjava zvonjava telefona, kucanje na vrata i mogućnost da sami upropaste trenutak.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom oralnog seksa muškarci vole gledati. I dok vas to pomalo nervira, jer vam nije jasno što se ima za gledati, njihova psiha to doživljava drugčije. Mozak i osjetila apsorbiraju trenutak i skladište ga za kasnija ugodna sjećanja. Uostalom, svi muškarci su kolekcionari. Neki karata, neki oružja, neki žena, ali svi seksualnih sjećanja.

Što im prolazi kroz glavu kad je na redu penetracija? Emocionalni šokovi samog čina za obje strane, fizičko zadovoljenje, neizbježno pitanje o veličini ali i korištenje kontracepcije. Kako samo odjednom pitati ima li kondom ili koristi li pilule jedno je od unutrašnjih previranja u muškaraca. Kada prvi put ulazi, bitno im je memorirati vaš izraz lica kako bi znali uživate li koliko i oni i treba li što promijeniti.

Orgazmička maštanja nerijetka su pojava kod muškaraca. Nakon što su sredili tehnička pitanja i bliži se trenutak eksplozije, mislima lete razne maštarije. Iako neki fantaziraju o drugim ženama, nekima to spontano dolazi tek toliko da začini trenutak. Uglavnom vašu sliku prevrću u glavi, kombiniraju s već viđenim i pripremaju se za 'veliko finale'.

Post-koitualni sindrom okretanja na drugu stranu i padanja u san razočarava mnoge žene koje nerijetko žele još koju dozu zadovoljstva. Iako to ne čine svi, oni kojima se to događa događa se s razlogom. Razina uzbuđenja naglo je pala i muškarac osjeća kao da je fizički i emotivno presušio. Nakon seksa penis je toliko osjetljiv da svaki dodir graniči s neugodnošću, kao i bilo kakvo maženje. Mozak je prazan,a tijelo nepokretno. Barem idućih 30 sekundi, onda možete zamoliti za drugu rundu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara