O. J. Simpsona u zatvoru obožava gay klika

O. J. Simpsona u zatvoru obožava gay klika

Tekst: A.A.
Foto: JLP

IAKO je bivša zvijezda footballa O. J. Simpson jedna od najomraženijih osoba u Americi, u zatvoru dobiva kraljevski tretman, osobito od gay klike poznate pod nazivom The Girls. Barem tako tvrdi bivši zatvorenik koji je nedavno "odgulio" svoje u Lovelock Correctional centru u Nevadi, gdje je zatvoren i Simpson, navodi The National Enquirer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pomoć svojih zatvorskih obožavatelja i nekolicine čuvara, Simpson ima razne privilegije u odnosu na druge zatvorenike. Tako mu je dopušteno kockanje i klađenje na sportske događaje, a pravu fizičku uživanciju garantiraju mu "Djevojke". One mu, naime, kad god poželi pružaju opuštajuće masaže.

"Simpsona vani možda mrze, ali unutar zatvora je još uvijek netko. Posebno je blizak s 'Djevojkama'. Kad god bi nas pustili van na dvorište, O. J. bi se uvijek družio s njima. A one ga tretiraju kao kralja", ispričao je bivši Simpsonov zatvorski kolega. O. J. Simpson u zatvoru izdržava kaznu za otmicu i prijetnju oružjem. Osuđen je na 33 godine, a najranije za devet godina moći će uložiti molbu za prijevremeno puštanje iz zatvora.
     

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara