Obitelj Dvornik otvorila blogove

Obitelj Dvornik otvorila blogove

IAKO neke naše estradne zvijezde njeguju stav "Fuj Internet", ima i svijetlih primjera među hrvatskim glazbenicima. Tako je Dino Dvornik prva medijska osoba koja je otvorila vlastiti web dnevnik.

Legendarni splitski glazbenik, producent i DJ slijedio je primjer svoje žene i kćeri, te je nedavno otvorio vlastiti blog na adresi dinoonid.blog.hr.

"imam četri banke i tek sad sam počea povezivat neke stvari,odnosno puno stvari.s obzirom da još nemam niti jednu sijedu u kosi i tek mi raste umnjak,dok moja generacija kuci jebe sebi dane ne izlazeći iz svojih brloga.Ako si star i nerazumješ đir koji mladI štuju,bolje ne pizdi sa spikama,kako na tech -house zabavama dolaze sami narkomani.Htjeli mi to ili ne,vremena se mjenjaju pa tako svaka generacija ima svoj đir ,gdje nakon raznih društvenih tortura,žele malo oslobodit višak energije. Ako na partije dolaze sami narkosi,onda u crkvu dolaze pedofili,na narodnjake alkosi,primitivci i kriminalci." - napisao je Dino u svom blogu.

Iako postoji mogućnost da i druge javne osobe u Hrvatskoj pišu blogove, Dino je prvi koji je to javno obznanio, što je svakako potez vrijedan poštovanja.

Koliko smo uspjeli vidjeti na brzinu, obitelj Dvornik piše kao što i živi - otkačeno i zanimljivo. Internet dnevnik supruge Dine Dvornika možete naći na adresi opaljena.blog.hr, dok se blog jedinog im djeteta nalazi na adresi dronkonbrac.blog.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo vam po jedan citat Dinine žene i kćeri:

"Sve neodoljivo je homosexualno...Pa je kada vam kažem svi zgodni dečki ili imaju ružne cure ili su pederi." - napisala je Dinina kćer.

"Pijateljica mi je u telefonskom razgovoru rekla: "Draga,napravi to,i razjebi ih svojom pričom da napokon narod vidi da ima normalnih ljudi u ovoj zemlji.Ljudima je dopizdilo stalno slušat priče Vlatkice i Seve. I meni je dopizdilo..." - piše u svom blogu Dinina žena.

Izvor fotografije: www.dinodvornik.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara