Obožavatelji Dore revoltirani pobjedom Dade Topića

Obožavatelji Dore revoltirani pobjedom Dade Topića

Iako se još nisu usuglasili oko toga što to točno ne štima oko izbora Dade Topića i grupe Dragon Fly za pobjednike Dore, brojni obožavatelji tog festivala lakih nota ovih dana negoduju i na različitim forumima najavljuju radikalne poteze. Dok je nekima pjesma "jednostavno grozna" i ne slažu se s ukusom žirija, ali i većeg dijela domaćeg gledateljstva, neki u cijelom slučaju vide "teoriju zavjere".

Mnogima koji su pokušali glasati za nekog tko nije Dado Topić ili Jelena Rozga, tokom desetominutnog show programa javljala se sekretarica s porukom "Usluga nije aktivirana", pa pratitelji Dore, okupljeni na forumu HRT-a ili pak onom udruge Eurovision Croatia, smatraju kako je državna televizija u nekakvom dosluhu s mobilnim operaterima, te da je finale Dore na različite načine u potpunosti pogodovalo zagrebačkim rockerima da osvoje karte za Finsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica da je utjecajna osoba, točnije Drago Vidaković, član pobjedničke grupe, također je ono što kod obožavatelja Dore privlači pozornost. Riječ je o visoko pozicioniranom bankaru u izdavačkoj kući Croatia Records, pa su forumi o Dori pretrpani nagađanjima o potkupljivanju žirija, ali i publike. Tako na jednom od foruma stoji da je Vidaković navodno poslao mailove svim svojim zaposlenicima, u kojima traži od njih glasove u finalnoj večeri.

Zasad je riječ o nagađanjima, ali pratiteljima najeksponiranijeg festivala pobjeda pjesme "Vjerujem u ljubav" pravi je "trn u oku", pa najavljuju daljnje korake kojima će s pobjedničkog postolja pokušati svrgnuti Dadu Topića i ekipu, te u Finsku poslati nekog drugog. "Bilo tko, samo ne on... Bilo tko, jer je ovo prestrašno. Pa nećemo ni u finale!", očajna je vjerna publika tog lakoglazbenog festivala.

D.K.
Foto:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara