Održan je tradicionalni press brunch uoči Fashion.hr, očekuju nas talentirani individualci

Održan je tradicionalni press brunch uoči Fashion.hr, očekuju nas talentirani individualci

Tekst: B.M.
Foto: FHR

UNATOČ snježnoj mećavi koja je danas zatekla Zagreb, brojni novinari i modni urednici našli su se na sad već tradicionalnom press brunchu Fashion.hr, koji se održava od 18. do 20. ožujka u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. U lounge baru People's urednici i novinari družili su se s dizajnerima kao što su Zoran Mrvoš, Robert Sever, Branka Donassy i eNVy room.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ugodnoj atmosferi raspravljalo se o nadolazećim kolekcijama, ali i situaciji na domaćoj modnoj sceni. Tamo je predstavljena i Lana Petanić, koja je zaštitno lice kampanje za ovogodišnji Fashion.hr.

Kreativni tim Fashion.hr komentirao je stilski, ali i konceptualno upečatljivu kampanju: "Ljepota tišine. Nismo željeli komunicirati jasnu ili eksplicitnu "modnu parolu". S obzirom na vrijeme u kojem se nalazimo, smatramo kako je taktika suptilnosti bitna karika u provociranju individualne reakcije. Na vizualu se nalaze svi elementi konvencionalne, klasične ljepote, ali zbivanjima oko modela htjeli smo ih razbiti, brisati, reinterpretirati, sukobiti. Lokacija Muzeja za suvremenu umjetnost odigrala je važnu ulogu u našim prvim promišljanjima jer se uvijek trudimo uvesti nešto novo i drugačije. Htjeli smo ujediniti niz elemenata u jednu priču a da pritom izbjegnemo trivijalne motive". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara