Osiromašeni Ante Gotovac krade struju Elektri?

Osiromašeni Ante Gotovac krade struju Elektri?

Tekst: V.V.
Foto: Index

SAMO nekoliko dana nakon što je Ante Gotovac javno (oglasom u novinama) objavio da traži novu curu jer "ima volje, novca i Mercedes", Elektra je objavila da gospodin Gotovac ne plaća struju, za koju spomenutoj firmi duguje više od desetak tisuća kuna. Dokumente je od anonimnog izvora na uvid dobila Slobodna Dalmacija koja tvrdi da Ante svoja ljubavnička umijeća nije dugo prakticirao u mraku, pod romantičnim svjetlom svijeća iz jednostavnog razloga - ilegalno se priključio na tuđe brojilo. Snalažljivi Ante danas se ne javlja na telefon da bi nam još jednom komentirao ove navode, ali Elektra tvrdi: brojilo u kući Gotovčevih smještenoj na padinama Srebrnjaka zapečaćeno je još od ožujka.

Tko u Antu ne upire prstom?

Ovo je samo jedna u nizu potvrda da su Gotovčevi, odnosno, odnedavno samo Ante, švorc, te da su se stotine i stotine tisuća kuna kojima se ljetos baratalo po medijima, a koje je Simonica zaradila svojim ljetnim gažama otišlo u dim. Tome svjedoči i činjenica da je autokuća od koje je svoj skupocjeni Mercedes uzeo na leasing taj isti automobil Gotovcu nekoliko puta zaplijenila pa mu opet vratila, ali i negodovanje zagrebačkih taksista koji svestranom Antiši već mjesecima, o svojem trošku, na kućnu adresu dostavljaju cigarete i alkohol.

Novcima od "Bijelog" se ne može nadati


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Ante zbog svojeg financijskog kraha ne mari - i dalje se ponaša kao da je glavni državni džek, unatoč prozivanju medija, uskoro bivše supruge, taksista i tko zna koga sve ne. U prilog mu ne ide ni činjenica da je njegov singl "Bijelo" doživio apsolutni fijasko među hrvatskim auditorijem, pa i onim koji vikendima harači po lokalnim narodnjačkim klubovima, ali i ona da se njegova majka od dugova sina razmetnog potpuno ograđuje te da njemu, kao jedinki bez Simone, više ne želi platiti ni računčića.

Uložio bi u novu Simonu, ali što?

Unatoč svemu, Ante se i dalje hvali svojim nepostojećim nulama na računu. Kada je objavio oglas u kojem traži novu Simonicu, kao glavni adut istaknuo je svoju financijsku i kreditnu sposobnost, uz volju u ulaganje u novu djevojku. U Simonu je, tvrdi, uložio više od dvjesto tisuća eura pa zašto te ne bi ponovio s nekim drugim? Zato što ih, očito, nema.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara