Pamela Anderson uživala u sočnom hamburgeru i bodrila sina na utakmici

Pamela Anderson uživala u sočnom hamburgeru i bodrila sina na utakmici

Tekst: J.A.
Foto: JLP

PRSATA Pamela Anderson još je jednom dokazala da su joj majčinske obaveze na prvom mjestu. Naime, glumica i starleta često se pojavljuje na bejzbolskim utakmicama svojih sinova, Brandona i Dylana, a to je napravila i jučer kada je u pauzama utakmice uživala u sočnom hamburgeru. I dok je Pamela navijala i bodrila svog mlađeg sina, preostali navijači nisu mogli skinuti pogled s bivše Playboyeve zečice, koja je nekoliko godina za redom uvjerljivo dobila titulu najseksi mame u Americi.

Osim što ih prati na svakoj utakmici, Pamela je vrlo otvorena sa svojim sinovima kada je u pitanju njezin razuzdani život. Podsjetimo, prije nekoliko godina, kada su njezini sinovi tek krenuli u školu, Pamela ih je odlučila pripremiti na zadirkivanja školskih kolega pa im je ona osobno pokazala pornić kojeg je snimila s njihovim ocem, Tommyjem Leejem.

"Rekla sam sinovima - 'Znate, kad smo tata i ja bili na početku veze, voljeli smo se snimati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Silno su me željeli gledati u 'Boratu', ali tom idejom nisam baš bila oduševljena. Prije filmića sam im rekla da ima jedna stvar koju 'mama radi', želeći ih uputiti u cijelu situaciju, a oni su mi odgovorili da znaju kako se slikam gola", izjavila je tada Pamela, hvaleći se svojim nekonvencionalnim pristupom u odgoju djece.

"Rekla sam sinovima - 'Znate, kad smo tata i ja bili na početku veze, voljeli smo se snimati. Pa svi to rade, goli su, grle se i ljube... Onda nam je netko ukrao snimak'. Dobro su reagirali", priznala je glumica. Sin Dylan ju je upitao: "Misliš da su ovo svi vidjeli", na što se glumica nasmijala i potvrdno mu odgovorila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara