Paris Hilton dobila odbijenicu: Ništa od bračnog reality showa

Paris Hilton dobila odbijenicu: Ništa od bračnog reality showa

Tekst: I.M.
Foto: JLP

BESPOSLENOJ Paris Hilton palo je napamet kako bi mogla sudjelovati u novom reality showu. Televizijske kamere toliko joj očajnički nedostaju da je TV kućama ponudila da snime "bračni reality show", odnosno da prate danonoćno nju i njenog odabranika Douga Reinhardta, od zaruka do vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, život bogate nasljednice koja se medijima daje na pladnju očito nikome više nije zanimljiv pa je Paris, koju se nekoć sa Nicole Richie moglo gledati u "The Simple Lifeu", dobila odbijenicu. TV kuće su, naime, procijenile kako je Paris ionako danonoćno u medijima pa je publika njome jednostavno već odavno prezasićena.

No, ne brinite, iako neće biti novog realityja, poznavajući Paris, za novosti iz njenog života nitko neće biti zakinut. Ta ovisnica o medijskoj pažnji zasigurno će i dalje svoje fanove putem društvenih servisa "iz minute u minutu" izvještavati o tome što radi - bilo da se tek probudila pa je krenula do kupaonice, bilo da u vrijeme ručka prebire vilicom po hrani, bilo da se upravo zavukla u krevet i svima putem Twittera zaželjela "Laku noć".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara