Paris Hilton povećala grudi?

Paris Hilton povećala grudi?

Cijeli svijet zna veličinu grudi Paris Hilton, barem onaj dio koji je pogledao jedan od njezinih kućnih videa, pa su posjetitelji jednog holivudskog kluba u subotu navečer vrlo brzo shvatili kako je razmažena bogatašica napokon uložila u bujnije poprsje.

"Došla je s dekolteom i svi su zurili u njezine grudi, stvarno su zamjetno veće", rekao je posjetitelj kluba u kojem je Paris s prijateljima provela noć. Svjetska javnost ovim njenim postupkom nije nimalo iznenađena, jer je Paris u nekoliko navrata izjavila kako se "smatra savršenom, ali bi htjela malo izraženije obline".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Paris je nedavno gostovala u vrlo gledanom talk showu američke komičarke Ellen Degeneris, u kojem je još jednom potvrdila sve ono što se o njoj priča -  da je plitka i ne baš pretjerano pametna. Iako je svima bilo očito da ju voditeljica ironično ispituje, Paris je vrlo ozbiljno i opsežno odgovorila na pitanja kao što su "što je trenutno moderno za reći", "u kojem smjeru češljaš pse" i "zašto pjevaš kad ne znaš pjevati".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara