Petar Grašo: Danijela je sve što mi treba

Petar Grašo: Danijela je sve što mi treba

Tekst: I.M.L.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX, Index

NAKON što se vratio iz srpske metropole gdje je s Beogradskom filharmonijom održao dva koncerta, Petar Grašo je, prepun dojmova, izjavio kako će te koncerte pamtiti cijeli život. A pamtit će ih i zbog iznenađenja koje mu je priuštila djevojka Danijela Martinović kada se nenajavljeno pojavila. Iznenađenje je tim veće što Grašo i Danijela inače uglavnom ne dolaze jedno drugome na koncerte zbog zasebnih karijera i obaveza, a i na drugim društvenim događanjima su rijetko viđeni u paru. Zajedno su devet godina i svoju intimu se svim silama trude zadržati unutar svoja četiri zida. Rijetke su prilike u kojima o svojem odnosu javno progovaraju, a i tada je to najčešće kroz šalu.

Zarada ili emocije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Darovala mi je svoj dolazak. Ništa drugo nije mi ni potrebno. Došla je i bio sam sretan kad sam je ugledao! Ona je moje veliko malo iznenađenje", ispričao je Grašo za Večernji list. Petar je tako u Beogradu imao trostruki doživljaj, dva koncerta i Danijelin dolazak, a hrvatski veleposlanik u Beogradu Željko Kuprešak izjavio je kako se veseli svakom hrvatskom glazbeniku jer oni svojim nastupima u Srbiji odašilju tople poruke koje su uvijek dobrodošle.

Tijekom posljednjih godina veliki je broj hrvatskih izvođača nastupao u Srbiji, poput Hladnog piva, Gorana Karana, Nene Belana, Leta 3, Borisa Novkovića, Massima Savića, Darka Rundeka, Nine Badrić i mnogih drugih. A spektakl koji je Severina nedavno održala u beogradskoj Areni rijetko kad se može vidjeti, kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj. I dok neki kažu kako je sve to, u krajnjoj liniji, posao. Drugi na pjevanje ne gledaju kao na biznis i još uvijek odbijaju prijeći granicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara