Plavi orkestar sutra u Areni, afterparty u Piranhi

Plavi orkestar sutra u Areni, afterparty u Piranhi

Tekst: I.M.
Foto: ARSomnia

DUGOOČEKIVANI veliki koncert Plavog orkestra sutra će se održati u zagrebačkoj Areni. Organizatori mole sve posjetitelje koncerta da se zbog velike gužve koja se u subotu očekuje, parkiraju na parkiralištu Zagrebačkog velesajma te se do Arene prebace tramvajima. Tramvajski promet će u svim smjerovima prema Areni biti pojačan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od srijede su počele velike pripreme u Areni za koncert Plavaca, gradi se velika pozornica te pripremaju posebni audio-vizualni dodaci. Sve to pojačati će spektakularni doživljaj koncerta Plavog orkestra koji će posjetiteljima zasigurno ostati dugo u sjećanju. Uz sve to Plavi orkestar priprema i brojna iznenađenja. Nakon dva rasprodana koncerta u Ljubljani, svima je postalo jasno kako se Plavi orkestar vratio u punom sjaju, čak štoviše, još i bolji od onog kako ih pamtimo.
 
Nakon koncerta priprema se poseban afterparty koji će se održati u klubu Piranha na Jarunu, čiji će domaćini biti Loša i bend te sve prisutne počastiti privatnom set listom pjesama drugih autora koje su bendu posebno prirasle srcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara