Playboy izgubio spor sa turbo folk zvijezdom

Playboy izgubio spor sa turbo folk zvijezdom

SRPSKI Playboy mora isplatiti turbo folk zvijezdi Gogi Sekulić milijun dinara, presudio je sudac Općinskog suda u Beogradu. Playboy je, naime, objavio fotografije gole plavuše te napisao da se radi o Gogi Sekulić, iako fotografije nisu bile njezine.

Na sudu je dokazano kako objavljene fotografije ne prikazuju turbo folk pjevačicu, a pogrešnom informacijom objavljenom u "Playboyu", smatra sud, povrijeđeni su ugled i čast Goge Sekulić.

Suđenje je trajalo devet mjeseci, a tamošnji list Blic piše kako se radi o "nezapamćenoj financijskoj nadoknadi štete".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usput budi rečeno, Goga Sekulić jedna je u nizu srbijanskih turbo folk pjevačica, koje karijeru grade na silikonskim grudima i, blago rečeno, provokativnim nastupima, a mediji je najčešće uspoređuju s poznatijom "kolegicom" Jelenom Karleušom.

"Nitko do sad nije dobio ovoliku odštetu u povijesti sudstva! Ni za ubojstvo Đinđića, ni za jednu novinsku klevetu sud nije ovako kaznio optužene. Ja samo mogu zahvaliti bogu što je pravda napokon pobijedila." – izjavila je Goga za tabloid Kurir, pa dodala: "Obranila sam svoju čast, ali ni ovaj milijun ne može mi nadoknatiti izgubljeno. Otišao mi je glas, otišla mi je čast, otišli su mi živci, a i da sam dvadeset puta više novca dobila, ne bih mogla nadoknaditi sve troškove i štetu koju su mi ljudi iz "Playboya" navukli na vrat."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara